Waarvoor kunt u bij mij terecht?

*Gezonde voeding: Volwassenen of kinderen met een gezond gewicht die moeilijk een evenwicht vinden in gezonde voeding;
*Gewichtsproblemen: Zowel bij overgewicht/diabetes als bij ondergewicht;
*Diabetes: Bij een gestoorde glycemie of mensen met diabetes type 2. Voedingsadvies in kader van het voortraject (gedeeltelijke terugbetaling) als diabeteseducatie (volledige terugbetaling). Patiënten met orale antidiabetica in het zorgtraject kunnen door mij als diëtiste goed begeleid worden. Indien er insuline opstart gewenst is kan de educatie opgesplitst worden met een verpleegkundige;
*Voedingsallergieën en intoleranties; FODMAP-dieet
*Prikkelbare darm syndroom
*Overgewicht bij kinderen: Hip & Healthy is speciaal voor jongeren van 6 t/m 18 jaar en hun gezin. De Hip & Healthy-methode motiveert jongeren om zelf te kiezen voor goed, veel en gezond eten. De betrokkenheid van ouders hierbij is van groot belang. Je krijgt niet alleen adviezen over voeding maar ook over leefstijl. Het is niet moeilijk of ingewikkeld, en makkelijk in te passen in je dagelijks leven. Er zijn verschillende handige tools voor kinderen en ouders, waarvan de informatie aansluit bij de leerstof van de kinderen. Elk kind verdient een vrolijke jeugd en een gezonde toekomst. Als overgewicht dit in de weg staat, help ik je graag als 'Kinder-eetcoach'. (gedeeltelijke terugbetaling)

Werking

Kennismakingsgesprek
Grondige voedingsanamnese
Volledige lichaamsanalyse en uitleg
Doelstellingen lange en korte termijn bepalen
Stappenplan opstellen
Voedings-, dieet- en kookadvies
Werken rond motivatie, valkuilen en steun
Stappenplan evalueren en bijsturen waar nodig

Informatie terugbetaling

De meeste mutualiteiten komen terug in een deel van de consultaties, dit meestal jaarlijks. Je kan het formulier voor terugbetaling dieetadvies via jouw mutualiteit bekomen of online via de website van jouw mutualiteit downloaden.

Breng dit formulier tijdens een afspraak mee. Zodra je aan de voorwaarden voldoet, kan ik dit formulier voor je aftekenen.

Tarieven

Opstartconsultatie €65
Opvolgconsultatie €40
Traject 6 opvolgbeurten €210 i.p.v. €240
Opstartconsultatie koppel €105
Opvolgconsultatie koppel €60

U kan een afspraak maken online op https://calendly.com/d/3jx-w92-zks
of via ons secretariaat op 051 22 67 57
Een gemaakte en betaalde afspraak is bindend en wordt niet terugbetaald. Een afspraak mag verzet worden, dit minstens 24u op voorhand doorgeven.

Voormiddag
VM
Namiddag
NM
Avond
A
Maandag Ma
Dinsdag Di circle
Woensdag Woe
Donderdag Do
Vrijdag Vrij
Zaterdag Za circle
Zondag Zo
Maak een afspraak