Covid informatie

 

Om ons toe te laten voldoende zorg te kunnen geven aan zieke patiënten willen we u vragen om bij een coronagerelateerde vraag niet direct uw telefoon te nemen en naar de praktijk te bellen, maar wel eerst onderstaande informatie door te nemen.

Meestal zal u de nodige antwoorden vinden op uw vragen. Binnen een gezin kunnen er verschillende scenario's van toepassing zijn. Hieronder vindt u de verschillende scenario's. Klik op de knop die voor u van toepassing is.

 

 

Heeft u een positieve zelftest en wilt u een code voor een PCR-test, klik dan hier: Formulier positieve zelftest (info-coronavirus.be)

Voor het registreren van hoog risicocontacten, voor het aanmaken van een code omwille van klachten, voor het maken van een afspraak voor een test en het opvolgen van het resultaat:

Samen sterk tegen corona (mijncoronatest.be)

Voor het afdrukken van een quarantainecertificaat: COVID-19 - Aanvraag van een quarantainegetuigschrift (info-coronavirus.be)

Voor een afwezigheidsattest wanneer u besmet met corona: mail uw naam, exacte data en e-mailadres naar: secretariaat@eerstelijnshuis8830.be